Мадона лъже в съда за отношенията си с Шон Пен

Бившият съпруг на певицата съди режисьора Лий Даниълс за клевета и търси 10 милиона обезщетение

Поп иконата Мадона, която по време на брака си с Шон Пен неведнъж се е обаждала в полицията и се оплаквала от побой, сега твърди, че Шон никога не й е посягал. 

Това звучи най-малкото странно, но причината е ясна - Мадона иска отново да бъде с Шон Пен.

Бракът на Мадона и Шон Пен беше един от най-скандалните в шоу-бизнеса. Певицата избяга от актьора, само защото той я бие. И доказателството са многобройните позвънявания до полицията, както и изявленията на певицата, които едва не пратиха Пен в затвора.

Така например, през юни 1987 Мадона влиза в болница след като Пен я удря по главата с бейзболна бухалка. В полицейското управление в Малибу съществуват подробни официални доклади по показания на Мадона срещу Шон Пен.

В доклад от 28 декември 1989 г. се казва, че пияният Пен вързал Мадона за леглото и я бил, отскубнал сноп коса, уринирал върху нея и я изнасилил.

Сега обаче Мадона отрича. Тя казва, че Шон никога не я е удрял. Всичко това е  за да се възстанови репутацията на актьора и в същото време да му помогне да се възползва от десетте милиона обезщетение от режисьора Лий Даниълс, който "се осмели да каже", че в миналото Шон Пен е биел жени.