• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Представители на клубове на семинар за развитие на ДЮШ от Севроизточната зона
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Близо 100 представители на клубове присъстваха на семинара за развитие на ДЮШ от Североизточната зона във форматите 5, 7 и 9. Събитието бе организирано от Зоналния съвет към БФС – Варна и се проведе в Зала 2 на хотел “Черно море”.

  BFS
  На семинара присъстваха Павел Панов – технически директор на БФС, Пламен Михов – ръководител на направление ДЮФ към БФС, Георги Мирчев – председател на Зоналния съвет – Варна, както и селекционерите на юношеските национални отбори – Александър Георгиев, Викторио Павлов, Мирослав Кралев и Светослав Тодоров.

  BFSМероприятието включваше теоретична част под формата на презентация, която бе представена от Пламен Михов. Целта бе треньорите от школите на клубовете, които са от ключово значение при изграждането на футболистите, да се запознаят със съвременните тенденции в тяхната професия при работата с децата. Бе акцентирано на физическата, техническата, тактическата и психологическата подготовка на подрастващите.

  BFSСлед края на презентацията, селекционерите на юношеските национални отбори – Александър Георгиев, Викторио Павлов, Мирослав Кралев и Светослав Тодоров проведоха открито занимание с деца пред своите колеги, чиято цел бе да покаже основни елементи от футболната игра и тренировъчния процес, като техническа и тактическа част. Откритата тренировка се състоя на терените на СК “Плаза Спорт Център”.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg