Анджелина Джоли: „Никога не съм искала да имам деца“

Но, ето че звездното семейство отглежда шест сладури

В Камбоджа актрисата режисира филм разказващ за геноцида над 2 милиона човека избити от режима на Пол Пот

Анджелина Джоли е в Камбоджа. Холивудската актриса се подготвя да заснеме нов филм, който смята да представи на публиката в края на годината. И този път Джоли ще е зад камерата в ролята на режисьор на филма "Първо убиха баща ми." 

Той се основава на книгата "Първо убиха баща ми: Спомени от дъщерята на Камбоджа" и е посветена на камбоджанския геноцид, а Джоли получава помощ и подкрепа от синовете си Мадокс и Пакс. Всъщност Мадокс е родом от Камбоджа и именно той е първото дете на Анджелина.

"Странно, но никога не съм искала да имам деца. Никога не съм искал да забременявам. Никога не съм кърмила дете. Никога не съм мислила за себе си като майка"- направи неочаквано признание Джоли. Тя обясни, че след като общувала с местните деца, се замислила, че "тук някъде расте синът й"  и така през 2002 г. Анджелина осинови Мадокс.

Холивудската актриса за първи път посети Камбоджа през 2000 г., когато се снима в трилъра "Лара Крофт: Томб Райдър", който по-късно я направи световно известна. Малко след осиновяването на Мадокс Анджелина основа фондация в негова чест в провинция Батамбанг. 

Сега, 16 години по-късно, тя се завръща в Камбоджа за да направи филм за двата милиона жертви на геноцида. Според самата Анджелина, за нея този филм е "най-важният" в кариерата й. 

"Мисля, че най-накрая съм на мястото и във времето, което е нужно" - цитира Джоли АП.

Холивудската актриса и нейният съпруг, актьора Брад Пит, отглеждат шест деца: 14-годишният Мадокс, 12-годишният Пакс, Захара на десет, девет годишната Шайло и близнаците Нокс и Вивиан на седем.