• Варна
  19°
  ниска облачност
  Влажност: 29%
  Вятър: 4m/s S
  Майсторят зимни салати на кулинарно шоу
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit
  Кулинарен институт
  Кулинарен институт

  Как се приготвят зимни листни зеленчуци ще покажат специалисти по време на кулинарно шоу във Варна. На демонстарцията са поканени любители и бъдещи студенти в кулинарният институт към Висшето училище по мениджмънт. Продукцията се отглежда експериментално в института и наброява над 50 вида.

  Експерименталното приготвяне на листните зеленчуци ще се проведе утре, 27 февруари в Института за кулинарни изкуства, като с помощта на съвременни кулинарни техники ще бъдат приготвени зимни пресни салати.

  Кулинарното шоу ще бъде направено от Шеф Крис, който е част от експертния екип на института и ще бъде подпомогнат от посетителите, които ще могат собственоръчно да приготвят част от продукцията. Сред видовете листни зеленчуци, които ще бъдат използвани са: дъбови листа (салата), бейби пакчой, японска салата мизуна, швейцарски листни цвекла, зеле калванеро, ядливи цветя и др.

  Посетителите ще имат възможност да разберат за методите на отглеждането на зеленчуците и ще получат информация за възможностите за обучение в кулинарния институт.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg