• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Жоро Илиев: Българският футбол е същият като преди две години
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit
  Снимка: © Varnautre.bg / Ивайло Борисов
  Снимка: © Varnautre.bg / Ивайло Борисов

  Мачът с Левски е по-специален за мен

  Капитанът на Черно море Георги Илиев коментира очакванията си за предстоящия мач с Левски в събота т 13 часа на “Тича”.

  “Настроението е като преди всеки мач – оптимистично, надявам се то да се оправдае след мача. Надявам се да изберем правилната тактика и да успеем да изпълним задачите на треньора, за да победим. Левски винаги е бил от отборите, които си поставят високи цели в България. Винаги е трудно срещу тях. Този мач също няма да е изключение. Надявам се, че всичко ще се реши на терена. Подготвени сме, така че се надявам да успеем. Ние сме една идея по-освободени от Левски”.

  Запитан дали мачът с Левски е по-специален за него, тъй като е бивш играч на ЦСКА, Жоро сподели: “Да, може би има някаква по-специална тръпка като играя срещу Левски. В България мачовете срещу ЦСКА и Левски винаги са по-специални. В последните години така е и с Лудогорец и Литекс. Отбори срещу които младите могат да се докажат. Това са мачове, които се помнят малко повече от другите”, каза още Жоро Илиев.

  На въпроса – как намираш българския футбол, след като се завърна от едно доста скъпо първенство, каквото е китайското, Илиев бе болезнено искрен: “Същият е като преди две години”.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg