• Varna
  9°
  разсеяна облачност
  Влажност: 81%
  Вятър: 7m/s E
  Георги Илиев: Ритахме топката безцелно
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit
  Снимка: © Varnautre.bg / Ивайло Борисов
  Снимка: © Varnautre.bg / Ивайло Борисов

  Благодарение на хъс, манталитет и характер трябва да излезем от тези ситуации

  Капитанът на Черно море Георги Илиев изглеждаше доста разочарован от поражението с 0:2 от Левски, и най-вече, от липсата на характер в неговия тим.

  “Футболните достойнства бяха малко от наша страна. Раздадохме се, мотивацията беше на максимум. Но прекалено малко футбол, прекалено малко идеи, може би малко страх, и затова така се получи. Нормално е да няма идеи, когато топката се рита безцелно. Левски имаха малко повече футболни достойнства. Имахме шансове, но като няма и късмет, не се получава,” заяви Илиев.

  “Благодарение на хъс, манталитет, характер, един футболист трябва да излиза от тези ситуации. Проблемите в атака не са само на нападателите, и тези в защита не са само на защитниците. Не мисля, че проблемът е само в това, че имаме доста нови футболисти, повечето са опитни играчи. Надявам се следващия мач да покажем друго лице,” добави той.

  “За нас всеки двубой е ключов, защото за всяка победа дават три точки. Не мисля, че мачът с Берое е по-важен от този днес. Но ще играем за победа, и се надявам там да се получи,” коментира Георги Илиев за предстоящия сблъсък с Берое.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *