• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Варненка завоюва шест златни медала в Хонконг от световното по ушу
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Ani Staneva

  Блестящо представяне за Ани Станева и в шестте дисциплини

  Многократната световна шампионка по ушу Анна Станева доказа отново по блестящ начин своите възможности. Варненката спечели шест златни медала от международния турнир по ушу в Хонконг, който е с ранг на световно първенство. Припомняме, че през миналата година Стенева отново бе над всички на същия международен шампионат в Китай.

  Броят на участниците обикновено се движи между 5000 и 8000 души от цял свят. Състезателната програма включва цялото разнообразие от стилове, които надхвърлят хиляда.

  ani-stanevaСпазвайки традицията, Станева участва в шест различни състезателни дисциплини. Както можеше да се очаква, тя отново се представи блестящо и оправда очакванията, след като завоюва златни медали в шестте дисциплини и събра овациите на публика и специалисти. За нея това участие беше изключително важно, за да може да затвърди и поддържа завоюваните досега позиции на световната арена.

  Своите изключителни умения и боен дух Ани дължи на своя личен треньор и баща Станчо Станев, който също е многократен световен шампион и изключително популярен в Китай – родината на това бойно изкуство.

   

   

  1 коментар

  1. Византиеца

   Браво!

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg