• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  #варнааларма

  всичко, което ви вълнува /
  възмущава / вдъхновява

  споделете

  Facebook.com/Varnautre.bg
  info@varnautre.bg
  дежурни телефони:
  052 82 98 89 | 088 266 13 35


  Още по темата
  Кой казва, че не можеш да караш автобус, пушиш и говориш по телефона? Ама едновременно
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Точно в момента автобус №22 на градския транспорт се управлява от човек, който като нищо може да се окаже родà на Наполеон. За този човек няма невъзможни неща – ако за някои от вас е трудно сутрин да си обуят чорапите, докато се прозяват, този шофьор с лекота върши поне няколко неща едновременно. В случая – кара автобуса, спира автобуса, отваря вратите, затваря вратите и през цялото това време пуши с едната ръка и говори по телефона, държейки го с другата.

  Тази снимкова находка ни изпрати наш читател, буквално “на живо”, който е засякъл шофьора-чудо само преди минути. Автобусът, в който се е возел гражданинът репортер (пожелал да остане анонимен), се е движел пред този, шофиран от въпросния “мултитасков” служител на “Градски транспорт”.

  Снимка: Гражданинът репортер © Varnautre.bg
  Снимка: Гражданинът репортер © Varnautre.bg

   

  За съжаление, кадърът е доста зацапан от немитите прозорци и реално няма веществено доказателство за това, че човекът и пуши. Осланяме се само на съвестта на нашия читател, който пък от своя страна е бил толкова потресен от гледката, за да ни я изпрати на секундата (Varnautre.bg във Фейсбук). В автобуса не е имало пътници, ако това може да е оправдание за този шофьор в края на работния му ден.

  Какво ни отговориха от “Градски транспорт” по отношение на санкциите на шофьорите, които нарушават правилата, вижте тук »

   

  1 коментар

  1. Анонимен

   nqkoi mo6enik e napravil tova

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg