• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Година след убийството на Нягол тримата гардове се изправят пред Темида
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit
  Nqgol syd zadyrjani (12)
  ©Varnautre.bg/архив

   

  Дата за предварително изслушване по делото за убийството на Нягол Петров в Гранд мол насрочи Варненският окръжен съд. Заседанието е обявено за 28-ми март от 9 часа в Наказателна зала 1 на Съдебната палата.

  Пред Темида ще се изправят тримата охранители от мола – Ангел Николов, Красимир Димитрво и Цветан Маринов. Тримата мъже са обвинени като съизвършители в качеството им на длъжностни лица – служители на охранителна фирма за причиняване смъртта на Нягол Петров, който се е намирал в безпомощно състояние, като деянието е извършено по особено мъчителен начин за убития, с особена жестокост и по хулигански подбуди.

  Зверското убийство на Нягол се разигра на 14 март 2015 г. В 11 часа във въпросния ден охранителите Ангел, Красимир и Цветан, които са на смяна по това време, пребиват до смърт Нягол, като преди това се гаврят с него и му отправят сексуални закани. Побоят над болния човек продължил 15 минути, като някои от гаврите Ангел снимал с мобилния си телефон. При всеки от неколкократните опити на жертвата да се изтръгне от охранителите, побоят над него с ритници и юруци продължавал.

  Около 12: 26 ч. според записа на охранителните камери Нягол все още се намирал в мола, олюлявайки се и видимо дезориентиран. В 12:50 часа жена подала сигнал за мъж, който бил паднал по гръб пред магазин в търговския център. Пристигналият медицински екип само констатирал смъртта му.

  Тройната съдебномедицинска експертиза, назначена по време на разследването на бруталното убийство е преброила най-малко 75 удара по тялото на убития. От заключенията й става ясно също, че Нягол Петров е страдал от психиатрично заболяване, но не бил агресивен. Предстои насрочване на делото за разглеждане във Варненския окръжен съд.

  1 коментар

  1. Анонимен

   какви “гардове” са тези женски полови органи… комплексирани малоумници. Сега ще им направят отходните канали на шахти с не малък диаметър !

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg