Стойчо Стоев: Всички имаме вина за резултатите

Не вярвам Пирин да се надиграва с Левски

Треньорът на Левски Стойчо Стоев призна, че все още не е наясно със стартовия състав за предстоящото домакинство на Пирин в неделя. Поради многото контузии специалистът няма представа на кои играчи ще може да разчита и поради тази причина ще определи стартовата единайсеторка в деня на мача. Той не изключи вариант нападателите Венци Христов и Бабатунде Адениджи да стартират мача заедно от първата минута.  


"Нищо не мога да ви кажа за контузените, защото може да ви излъжа. Имаме доста контузени, но техните травми не са сериозни. Има още два дни и ще видим. Сашо Александров най-вероятно няма да играе. Той почти сигурно пропуска мача. Търсим причините за мускулните проблеми с кондиционните специалисти и медицинския щаб, за да предотвратим за в бъдеще подобни проблеми".

"Не би трябвало играчите да се притесняват от предстоящия мач. Създаде се напрежение от журналистите и това може би повече им влияе. Мисля, че всички в отбора са концентрирани."

"Всички имаме вина за резултатите. Аз също имам и не бягам от отговорност, но много неща се преекспонираха. Има още доста мачове, първенството е дълго".

"Най-вероятно Пирин ще се затвори. Не вярвам да опитат да се надиграват с нас. Имат бързи футболисти, на които ще разчитат при контраатаките. Така си мисля, че ще процедират, но ще видим какво ще стане. Няма значение дали сме фаворит. Влизаме в мача със самочувствие и това е. Ясно е, че не винаги във футбола става това, което се иска на всеки".

"Възможно е да играем с двама нападатели. Ще видя в неделя състоянието на контузените и ще преценя кой е най-удачния вариант за мача".

"Създаде се изкуствено напрежение след мача с Лудогорец. То взе връх в главите на футболистите. Един отбор не се прави за ден-два. Ние го градим от зимата, тъй като взехме доста нови, които трябва да се стиковат с останалите. Аз не знам защо искаме като вземем играчи през януари, да очакваме от февруари най-доброто от себе си".

"Селекционерът Петев решава кой да извика в националния отбор. Не се притеснявам от това, че само един играч е от Левски получил повиквателна", завърши Стоев.