• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Вижте канадския премиер в поза дърво
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Йога трябва да се преподава във всички училища като редовен предмет, смята съпругата му Софи Грегоар-Трюдо

  Канадският министър-председател и съпругата му (вдясно) в поза Дърво СНИМКА: yogadork.com
  Канадският министър-председател и съпругата му (вдясно) в поза Дърво
  СНИМКА: yogadork.com

   

  Tова на снимката е канадският министър-председател Джъстин Трюдо, лидер на Либералната партия. И да, той тренира йога. Възможно е да го прави, защото е женен за известната като полиглот, последовател на йога и защитник на правата на жените Софи Грегоар-Трюдо (вдясно от него), но въпреки това – на снимката виждате истински премиер в поза дърво.

  Пред феминисткия сайт Pure Vision, Софи Грегоар-Трюдо твърди, че йога й носи усещане за мир и обединение: “Медитацията и физическото практикуване на йога са начините да се свържа дълбоко със себе си и да бъда в настоящето. Тя промени живота ми. Изисква дисциплина, откритост и уязвимост, за да можеш да израстваш като човешко същество, за да се изправиш срещу недостатъци си и да прегърнеш вътрешната си красота.

  Срещала съм някои невероятни хора чрез йога упражнения и семинари. Тъй като йога ме накара да се чувствам толкова спокойна отвътре, реших да премина и курс за учители, за да мога да го споделя и с другите. Милиони хора практикуват йога по цял свят и те стават все повече. Има причина за това. Йога не е само практика и продължение на великите свещени учения, но и социално движение за повече човешка доброта, състрадание и мир. Светът се нуждае от повече от него.

  Силно препоръчвам на хората да го опитат. Няма значение, ако не се чувствате физически годен, защото не е нужно да бъдете “добър” в него. Всичко, което има значение, е, че се опитвате и отделяте време, за да се свържете със себе си. Йога трябва да се преподава в училищата, точно като всеки друг предмет”, твърди канадската първа дама.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg