• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  #варнааларма

  всичко, което ви вълнува /
  възмущава / вдъхновява

  споделете

  Facebook.com/Varnautre.bg
  info@varnautre.bg
  дежурни телефони:
  052 82 98 89 | 088 266 13 35


  Още по темата
  Коза броди в “Аспарухово”
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit
  Снимка: Facebook
  Снимка: Facebook

  Коза броди из “Аспарухово” поне от един ден, свидетелства снимка, публикувана в група за квартала в социалната мрежа Facebook. Животното е заснето в средата на пътното платно на ул. “Гривица”, която се намира в близост до бул. “Народни будители”, както и до IV РУП в квартала.

  Според един от коментарите, предизвикани от необичайния кадър, козата не е безстопанствена, а неин собственик е човек, който живее в “колиба след блатото”. По думите на автора на коментара, животното не се губи за първи път, тъй като преди е било забелязано и в района под моста.

  Друг потребител предполага, че козата най-вероятно е собственост на роми, които принципно пускали свободно животните. Снимката предизвиква някои да демонстрират чувство за хумор, наричайки я “Козата беглец”, “прелъстена и изоставена”, герой от сериала “Lost” или “София – ден и нощ”.

  Появяват се и коментари за местоположението на козата, според които тя е забелязана и на ул. “Розова долина”, пред магазин, вървяща към кметството и пред полицейското управление, което пък става повод за шегата, че ще има банкет.

  3 коментара

  1. Бай Милю

   Мерси за инфото. Отивам да си я взема. Ще си я заколя на лозето да хапнат децата и жената.

   • Rostislaw

    xahuxahu8xahuxauhxahuxahuaxhuxahuaxhuxahuxauhxauhxahuxahuaxhu

  2. G.B.

   Two football hooligans stole a goat, killed it with their Dr Marten’s boots, and they cooked it. They cut off its head and ate it and than the guys were playing football with the head of the goat.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg