• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Часът на Земята: Насочи светлина към климата
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  “Часът на Земята” ще удари в 20:30 ч на 19-ти март – събота, а обединяващото мото е “Насочи светлина към климата”!

  И тази година Варна се включва в най-голямата природозащитна инициатива в света, организирана от World Wildlife Fund (WWF).

  В знак на съпричастност към каузата от 20:30 до 21:30 ч ще бъде изключено фасадното осветление на административната сграда на Община Варна, както и други общински обекти в града.

  Варненци пък “ще се включат” на обичайното място – на входа на Морската градина ще има огнено шоу, арт зона, екстремни спортове и музика. Инициатор на проявите е сдружение “Cre8”.

  Бъди част от промяната, ела се забавлявай с нас – спести ток у вас!”, призовават организаторите.
  Вижте официалното видео на световната инициатива

  WWF ще предават на живо Часа на Земята тук »

  Как още да се включите, вижте на българската страница на WWF:

  Насочи профила в социалните си мрежи към Часа на Земята. Бъди говорител за климатичните промени сред приятелите си. Използвай хаштаг #ЧасътНаЗемята в социалните мрежи.

  Запиши видео. Светни приятелите си защо те е грижа за климата: запиши кратко видео, с което да ги запалиш да участват, и го сподели в соцалните си мрежи; тагни приятелите си и ги предизвикай да направят същото, за да разберете кой е най-убедителен.

  Стани част от природозащитната общност. Ела на 19 март в 20,30 ч. вечерта пред Народния театър „Иван Вазов“ в София, покани приятели и познати, вземи китара/пиано/флейта/арфа, зареди батерията на телефона и се влей в световното движение на малки, големи и още по-големи, които празнуват за планетата. Ще си правим снимки в тъмното и ще се радваме на всеки, който реши да ни посвири.

  Организирай отбелязването в своето населено място. Направи интересно и забавно събитие, снимай клип или разкажи със снимки какво сте правили в Часа на Земята.

  Освен във Варна и София събития ще има и в Белослав, Шумен, Лом и Велико Търново.

  Вижте Часът на Земята в 60 секунди

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg