• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Камен Донев поднася сватбарски хумор във Варна
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Спектакълът ще се играе в Спортна зала през ноември

  Майсторът на моноспектакъла Камен Донев ще гостува във Варна със своето ново театрално творение „Песни, танци и истории из балканските земи за сватбите“. Домакинин в морската столица ще бъде Дворецът на културата и спорта, а спектакълът ще се играе на 5 и 6 ноември. Безпрецедентен интерес беляза премиерата в София, на която присъстваха 12 000 зрители.

  След като Донев посвети спектакъл на учителите и образованието, то новата тема засяга друг етап от живота на човек, а именно неговата сватба. Бракът между мъжа и жената е разгледан като преломен момент, който изиска голяма проява на отговорност и от двете страни. Разбира се, артистът остава верен на своя стил и тайнството на брака в наши дни е разгледано през призмата на абсурдната пародия и несъмнено отново ще предизвика искрен смях и моменти на откровение, споделени между него и публиката.

  И този път сцената ще посрещне гост музиканти и над 20 танцьори, които ще придадат неповторимото усещане на тежката българска сватба. Спектакълът е своеобразна лекция за първата среща, ухажването, раждането на любовта между двама души, сватосването и емоциите по подготовката и провеждането на очакваната сватба.

  С нестандартен, ироничен и дори леко агресивен прочит на взаимоотношения, актьорът за пореден път разчита на неповторимото си чувство за хумор, на добрите находки на човешки истории, на въображението си, както и на понякога болезнената си откровеност. А резултатът, според организаторите е предвидим – смях през сълзи и бурни аплодисменти за човека, който първо разказва, после пее и танцува.

  Kamen Donev - za svatbite

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg