• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  От Варна до централата на Гугъл и обратно
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  или как една основана във Варна българска компания увеличи клиентите си със 300% за по-малко от 3 години

  Във време на все по-динамична и нестабилна световна икономика българското дружество Тайтън Гейт, основано във Варна, се развива все по-успешно и успява да предлага на интересна и престижна работа. Благодарение на висококачествения продукт, усърдната работа и екипа от неуморни професионалисти, проектът PubGalaxy е увеличил броя на своите клиенти с над 300% от създаването си през 2013 година.

  Това доведе до разширяване на наличните офиси във Варна, както и до финализиране на новия ни офис в град София. Последният има капацитет 50 работни места. “От началото на 2016-та година в Тайтън Гейт са започнали своето професионално развитие над 20 нови колеги. Компанията планира да присъедини към динамичния си екип от таланти още 40 професионалисти през тази година, които да подпомогнат бързорастящия ни бизнес”, обяви oснователят и изпълнителен директор на Тайтън Гейт – Пресиян Каракостов, по време на състоялата се в петък, 25.03.2016 презентация относно бъдещите планове на компанията пред всички нейни представители – близо 90 колеги от Варна, София и други краища на България.

  Тайтън Гейт
  Един от офисите на варненската фирма Тайтън Гейт.

  Стартирал през 2013, проектът PubGalaxy представлява платформа за продажба на онлайн рекламно пространство в реално време. Продуктът комбинира различни платформи и нашия личен know-how с цел доставяне на максимално добри резултати при менажиране на рекламното пространство на големи международни уебсайтове. Някои от клиентите на PubGalaxy са и клиенти на гиганта Google. Това е първата и единствена българска компания с подобна концепция за дигитална реклама, както е и една от малкото, които са директен конкурент на мултинационална компания от ранга на Google.
  Предвид иновативния за българския пазар продукт и изключително ограничената наличност на кадри с подходящ опит, Тайтън Гейт предоставя интензивно въвеждащо обучение на всички новонаети – уникален шанс за младежи с интерес към дигиталната реклама и мотивация да се развиват в глобална компания с установени ценности и дългосрочна перспектива за развитие.

  PubGalaxy е познат в рекламната индустрия като една от, а може би и най-иновативната и гъвкава компания за дигитална реклама и монетизиране на онлайн пространство в Централна и Източна Европа. Всеки успех е постигнат благодарение на младите и мотивирани професионалисти, които са част от семейството на Тайтън Гейт.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg