• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Синдикат събира сигнали за злоупотреби на работодатели
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  sindikat

  “Въстани за правата си” – под това мото КНСБ даде старт на национална кампания, с която призовава всеки потърпевш с нарушени трудови, социални и синдикални права да търси справедливост и да сигнализира Конфедерацията.

  Инициативата ще продължи до Деня на труда – 1 май и включва широка гама от канали, чрез които хората могат да потърсят синдикланата организация – чрез страницата на КНСБ в социалната мрежа, официалният сайт на Конфедерацията, чрез пресцентъра (02/4010646) , Националния стачен комитет (02/4010457), както и чрез регионалната структура на КНСБ във Варна на тел: 052 613120 и адрес: Варна, ул. “Панагюрище” 17.

  Ако във вашата фирма имате съмнения за забавяне на заплати, неизплащане на възнаграждения за извънреден труд, злоупотреби с работното време, опасни условия на труд и други нарушения на работодателите спрямо служители, не се колебайте да сигнализирате на посочените адреси и контакти, призовават от КНСБ.

  1 коментар

  1. Милена

   Служителите в кметство Приморски определено няма от какво да се оплачат-взимат най-спокойно подкупи, съставят всекидневно документи с невярно съдържаниение и кметицата Проданова укриеа абсолютно всичко. Блазе на всекиму койтонима такъв добър и всеотдаен шеф!!!

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg