• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Над 200 грации от шест страни ще спорят за купа Камчия
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Medali kupa Kamchiq

  25 отбора от България, Русия, Словакия, Украйна, Турция и Казахстан ще участват в турнира

  Вторият Международен турнир по художествена гимнастика за купата на Камчия ще събере в модерната спортна зала на комплекса повече от 200 състезателки на възраст от 6 до 18 години, от 1 до 4 април. В престижното състезание, което е включено в календара на Българската федерация по художествена гимнастика, ще участват грации от 25 отбора от България, Русия, Словакия, Украйна, Турция и Казахстан.

  Състезанието е организирано от СОК Камчия, Спортен клуб по художествена гимнастика Левски Илиана и Левски Плюс.

  Официалното откриване на турнира ще се проведе на 2 април 2016 г. (събота) от 16 ч. Тогава ще бъдат наградени и най-малките гимнастички – 6-,7- и 8-годишните, в категории А и Б, които ще изиграят съчетанията си по-рано същия ден. Главен съдия е Нина Алексиева – международен съдия и президент на клуб Левски Плюс, главен секретар – Ели Докузанова, а арбитри са Жоржета Атанасова и Ани Бошева.

  По време на турнира ще бъдат раздадени 52 комплекта медали, а Купата на СОК Камчия ще отиде при най-добре представилия се отбор. Победител през миналата година стана тимът на Спортен клуб Левски Илиана. Всички участнички ще получат подаръци, сувенири и сладки изкушения от СОК Камчия.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg