Жребий прати ЦСКА и Левски във Варна

Спорт

01-04-2016, 11:53

Снимка:

Гранд Про

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

На 8 и 10 април за полуфинали в държавното по футзал срещу ГРАНД ПРО

Жребият прати ЦСКА и "Левски" във Варна съответно на 8 и 10 април за полуфинали в държавното по футзал срещу шампиона "Гранд про". Варна е водач в група "А", а "сини" и "червени" ще драпат да вземат нещо в зала "Владислав".
"Гранд Про" стартира срещу ЦСКА на 8 април (петък) от 19 часа, а дербито между ЦСКА и Левски е на 9-и от 16 часа. В неделя пък е последният двубой между "Гранд Про" и "Левски".
Мачовете от група "Б" ще се играят в София, в залата на НСА. Варненският представител в този поток е МАГ, който ще мери сили с УНСС (шампион на столицата) и "Унекс". Първият мач на "маговете" е в събота от 16 часа, а съперник на варненци е отборът на Унекс. В неделя МАГ излиза срещу смятания за фаворит за първото място в групата - УНСС.
В следващата фаза на държавното първенство се класират първите два тима от всяка група. Лидерът от едната група играе с втория от другата до две победи. Двубоите са на разменено гостуване, като в първата среща домакин е класиралият се на второ място отбор. Срещите са на 16, 23 и евентуално на 24 април. Финалните плейофи ще играят на неутрален терен на 6,7 и 8 май.