Млад влюбен и стар баща се клаха заради жена

Крими

05-04-2016, 14:57

Снимка:

pixabay.com

Автор:

DobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Задържаха за 72 часа мъжа, ранил с нож дете

Мъж намушка с нож дете в Търново

77-годишният баща наръгал пийналия Ромео, за да защити честта на дъщеря си

Истински екшън се е разиграл в Лом снощи. Двама съседи се млатиха при пиянска свада, а единият е бил наръган с нож, съобщават от пресцентъра на областната дирекция на МВР. Всичко започнало около 18 часа. 36-годишен ломчанин с инициали Н.Г., доста почерпен с алкохолни напитки, решил да отиде „на гости“ на своя комшийка в съседен апартамент. Подпийналият Ромео изкъртил райбера на входната врата и налетял в дома на 47-годишната Л.И.

Там обаче мъжът срещнал съпротивата на бащата на комшийката - 77-годишния И.А. Неканеният посетител налетял на бой на възрастния човек и му нанесъл множество удари с ръце. В опит да се защити стопанинът извадил джобно ножче и наръгал натрапника в лявата част на гръдния кош.

Пострадалият незабавно е откаран в ломската болница. След преглед медиците го оставили за лечение. Опасност за живота му няма, категорични са от здравното заведение, пише Tribali.info.

Другият бурен комшия също е откаран за преглед в медицински център „Хипократ“ в Лом. Дежурният лекар заключил, че възрастният човек е с високо кръвно налягане и аритмия на сърцето, поради което няма как да бъде арестуван. Той също е настанен за лечение в болницата в градчето.