• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Спектакълът на Нешка Робева идва във Варна в помощ на деца на загинали полицаи
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  neshka 1

  Нешка Робева и нейната формация “Нешънъл АРТ” отново ще бъдат на варненска сцена. През своите 10 години съществуване, формацията е дала на света 7 самостоятелни спектакъла, блестящ израз на съвременен поглед към българските и балкански традиционни музика, песни и танци. През 2002 година спектакълът „Два свята” става първото българско представление на Бродуей.

  Уникалното им участие ще включва най-доброто и отново ще остави без дъх и с насълзени очи варненската публика и то по невероятен начин. И най-хубавото е, когато подобно преживяване е отдавна очаквано.

  Това ще се случи на благотворителния концерт в Двореца на културата и спорта, организиран от Форум „Възможност за бъдеще” в обществена полза, чиято цел е събиране на средства за летен лагер на децата на загиналите, при изпълнение на служебния си дълг, полицаи. Това е кампания с позитивен заряд и изразява отговорността на цялото ни общество към децата, останали без бащи.

  Заедно с Нешънъл Арт в полза на децата на загиналите полицаи на сцената ще излязат участниците в БГ Евровизия Денс Студио „Creators” “Всички ние сме творци” – обичат да казват танцьорите от „Creators” . Именно танцът е начин да се предава настроение, и „Създателите” го доказват на всяко свое представление.

  Народните танци на Школа „Колеви” ще докажат, че да правиш това, което обичаш означава просто да му се отдадеш изцяло и да радваш с него хората около теб.
  „Интро“ са сред най-популярните квартети в България, сформиран от студенти от Музикалната академия в Пловдив.

  Концертът включва над 11 изпълнители, звезди на българската сцена, които умеят да вдъхнат оптимизъм и живот с много цветове, енергия и красота.

  Безапелационно зад благотворителната кауза застават Общински детски център и Бистра Бъчварова, геният на електрическата китара Жоро Петров, Виктория Георгиева и Дарина Йотова от Х Фактор, народната певица Ева Добрева, Варненска Академия по айкидо, със свои танци ще се представят и Шоу балет „Екстра”, Школа “Ели Денс ” и още куп други варненски и национални изпълнители.

  Денят е 9 април, събота, от 18 часа, а мястото – Дворецът на културата и спорта в Варна.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg