• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Деца мерят сили в бойни спортове във Варна
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  В зала “Христо Борисов” ще се изиграят срещи по кикбокс, лоу кик, К1 и муай тай

  Първият официален шампионат по кикбокс и муай тай за “Купа Варна” ще се проведе в зала “Христо Борисов” в средата на април. Надпреварата, която е за деца, юноши и девойки младша възраст и юноши и девойки старша възраст, е организирана от СК Вокил, Община Варна, със съдействието на Българска конфедерация по кикбокс и муай. Именно от централата ще предоставят игралното поле за провеждане на срещите на татами и професионалисти в областта на съдийството, които да следят за правилника и точното отчитане и обявяване на победителите.

  На татами ще се изиграят срещи по кикбокс в стил лайт и киклайт контакт, а на ринга участниците ще се съревновават в стил лоу кик, К1 и муай тай. Генерален спонсор на събитието ще бъде Орденът на тамплиерите в България с негов представител за град Варна – Младен Станев.

  Освен тях в инициативата се включиха и още няколко фирми, които ще помогнат за обезпечаването на купи, медали, грамоти, както и за осигуряването на предметни награди за шампионите.

  Състезанието ще бъде тип OPEN, което ще даде възможност на отбори от цялата страна да се включат. Голямата награда “Купа Варна” ще бъде присъдена на отбора с най-много отличия като превес разбира се ще има за тези с най-много златни медали. Ще бъде връчена и купа за най-техничен състезател.

  Очаква се всички варненски клубове да вземат участие. Заявките се изпращат предварително на електронната поща на федерацията до 14 април. Желаещите ще бъдат настанени, а кантар и теглене на жребии ще бъде извършен на 15 април в хотел “Персей”.

  Двубоите ще започнат на 16 април от 11:00 ч.

  Вход свободен за всички желаещи да се насладят на бойните спортове.

  kickbox

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg