• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Facebook: Запази!
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Новият бутон позволява да запазим в специална папка статия, видео, харесал ни продукт

  Социалната мрежа Facebook въведе нов бутон “Запази”. Това стана ясно по време на започналата във вторник традиционна годишна конференция на Facebook F8.

  Бутонът, който може да бъде сложен на всеки сайт от собствениците му, позволява на читателите да запазят всяка статия, видео или продукт в специална папка на Facebook, за да я прочетат, видят или ползват по-късно.

  Освен това вече за всички ползватели на цосиалната мрежа ще бъде достъпен новият инструмент Quote Sharing, който предлага по-удобни начини за споделяне на съдържание онлайн.

  Основателят на Facebook Марк Зукърбърг обяви амбициозен 10-годишен план за развитие на компанията на годишната конференция F8 на 12 април, съобщи Bloomberg. (Повече тук)

  СНИМКА: Профил на Марк Зукърбърг във Facebook
  СНИМКА: Профил на Марк Зукърбърг във Facebook

  “Много неща, които днес си представяме като за физически предмети, например телевизора, всъщност ще бъдат приложения за 1 долар в App store”, каза Зукърбърг пред над 2500 делегати и партньори на събитието.

  Планът за всички продукти – от приложението за съобщения до виртуалната реалност ще изискват изграждане на аудитория, за която програмистите ще създават екосистеми от бизнеси, които общуват с публиката.

  Ежегодната конференция на Facebook продължава и днес.

   

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg