• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Трима световни шампиони откриват Купа Варна
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Купа Варна

  Първият официален шампионат по кикбокс и муай тай ще се проведе в зала “Христо Борисов” на 16 април

  Трима световни шампиони ще открият първия официален шампионат по кикбокс и муай тай за “Купа Варна”, който ще се проведе в зала “Христо Борисов” на 16 април. Това са Димитър Илиев, Кристиян Димитров и Милен Маринов, които преди броени дни се върнаха от най-големия световен форум, проведен в Банкок – Кралство Тайланд, със златните отличия.

  Всеки един от тях ще бъде представен с цялата си спортна история и постигнатите успехи на европейско и световно ниво. Тримата тенори в българския муай тай вече приеха официално отправената лична покана от организатора Галин Димов, който е председател на клуба домакин Вокил. На състезанието ще присъства и Владимир Вълев – Питбула, който е обявен за номер едно на планетата през 2013г.

  Той е и трикратен световен и европейски шампион по кикбокс и участник в предстоящата гала ULTIMATE PRO FIGHT 5. В екип с Краси Кирилов Влади ще бъде наставник на състезателите от спортен клуб Боил (Варна).

  За самото откриване на шампионата е поканен господин Коста Базитов – заместник кмет на Община Варна, който е ресорен отговорник и за дирекция “Спорт”. Поканени са още директорът на дирекция “Спорт” Кристиан Димитров, както и целия спортен отдел към Община Варна без чиято помощ осъществяването на това прекрасно събитие би била невъзможна. Очаква се и потвърждение за присъствие на Министъра на младежта и спорта Красен Кралев.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg