• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Алтернативна събота в “Хале 3”
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Ако още не сте чули за Хале 3, не се стряскайте, макар че то съществува вече повече от година. С две думи – Младежки дом. Разликата с институционалните такива обаче е, че този младежите сами са си го направили. Ама наистина. Вече втора пролет освен зала за скейтборд и ролери, там се правят концерти, базари, а активностите се разширяват с възрастовата граница.

  И така до утре, събота, 23 април, когато в Хале 3 ще се проведе едно доста по-мащабно събитие през целия ден. Каузата е сериозна, така че грабвайте децата (възрастта няма значение) и тъй като все още не става за плаж, спокойно можете да прекарате събота на закрито с игри “за открито”.

  Каузата: Представяне на Сдружение Алтернативно пространство, което е обединение от пет младежки и спортни организации от Варна – Скейтборд клуб Варна, ЗА ТЕБ, JA-RA, PharSide и DEMO. Тяхната цел е заедно да създадат обществени алтернативни пространства за спорт, култура, обучение и забавление. Събраните средства ще бъдат използвани за подкрепа на първото такова – ХАЛЕ 3 .

  turnir - ja-raПрограмата:

  От 14:00 до 18:00 ще можете да си изработите бижу от мъниста, да си направите специално селфи, да опитате специалитети от Литва, Латвия, Испания, Италия, Франция и Гърция или пък да обновите secondhand градероба си.

  В 15:00 започват тренировки по скейтборд за деца, а в 16:00 професионалистите по in-line skating (ролкови кънки) и скейт ще могат да карат на воля.

  Не пропускайте турнира за вътрешна селекция на най-дбрия отбор по джаги в България, който е с начало от 10:00.

  За последно в събота ще можете още да видите и изложбата на Венцислав Подаджиев “В промеждутъка”(първи дубъл),а за музиката ще се погрижи LimKing.

  Входът е свободен.

  10:00-16:00 Турнир по Джаги
  14:00-18:00 Работилница за бижута
  14:00-18:00 Бюфет международнa кухня
  14:00-18:00 Фотографско ателие – Newton’s Machine
  14:00 -18:00 Second Hand Fashion Shop
  15:00-16:00 Уроци по скейт за деца
  16:00-18:00 Свободно каране Rollerblade & Skateboard

  Къде се намира “Хале 3”?

  хале3

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg