• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Куп медали за варненци на държавното по тенис на маса
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Корабостроител 92

  Никола Дойчев и Калина Христова от Корабостроител 92 ще са първи ракети на Балканските игри в Черна гора и на европейското в Загреб

  Състезателите на варненския клуб СКТМ Корабостроител 92 демонстрираха отлична форма, като завоюваха няколко медала на държавното отборно и индивидуално първенство по тенис на маса за кадети кадетки в Свищов. В надпреварата участваха 122-ма състезатели и 75 състезателки.

  При кадетите отборът в състав Никола Дойчев, Иван Радкев, Стефан Дошев, Димитър Стефанов, Иван Борисов и Александър Димитров завоюва шампионската титла, а кадетките – Калина Христова, Димана Николова и Вяра Иванова станаха вицешампионки. На финала те загубиха от Две могили с 3:4 като водеха с 3:2 срещи.

  Корабостроител 92Калина Христова стана шампионка при кадетките, а Никола Дойчев е №1 при кадетите в индивидуалните дисциплини. Двамата са първи и при двойките, като Калина направи тов в тандем с Д. Николова, а Никола – със С. Дошев.

  След завоюване на шампионските титли на сингъл и на двойки Дойчев и Христова са сигурни участници като първи ракети на Балканските игри в Черна гора (11-15 май) и на европейското първенство в Загреб, Хърватска (8-17 юли).

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg