• Варна
  9°
  ясно небе
  Влажност: 39%
  Вятър: 7m/s NE
  Обучението по плуване за деца започва през май
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Басейн Приморски

  Записването за програмата започна от днес

  Започна записването за програмата по начално обучение по плуване на басейн „Приморски” за деца от 6 до 8-годишна възраст. Организатори са дирекция „Спорт” към Община Варна, ОП „Спорт – Варна” и спортните клубове, ползващи безвъзмездно общинската спортна база.

  Обучението на първата група стартира на 16-ти май. През летния сезон ще се проведат четири курса за начално обучение, проведени от квалифицирани треньори. По предварително обявения график на часовете и клубовете, родителите избират къде да включат децата си. Записването става при избрания треньор по телефона – от понеделник до петък от 12 до 14 часа.

  Таксата за участие в програмата е 12 лева и включва 12 учебни часа по 40 минути, като едно дете може да участва в до 2 курса. Парите се заплащат на касата на плувен комплекс „Приморски”, за което се издава карта с 12 билета, които се проверяват на входа при всяка тренировка.

  От 16-ти май започва и поредният курс за начално обучение за деца на възраст 8-12 години на плувен басейн “Делфини”. Записването на желаещите става на място на касата на плувния басейн, след заплащане на входна такса от 20 лева за 20 часа.

  Графикът и правилника на програмата може да намерите на информационното табло на двата басейна или тук. 

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg