• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Кралици на красотата даряват тоалетите си на зрелостници
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  “Дари усмивка” е инициатива на част от най-красивите българки от всички възрасти. Тази пролет те даряват тоалетите, с които са короновани за Мис България, Мисис България и Мисис Баба на български деца, оставени без родителска грижа и деца от социално слаби семейства.

  Снимка: Facebook/ Дари усмивка
  Снимка: Facebook/ Дари усмивка

  „Всички имат една душа. И една от първите им мечти е да влязат в живота след незабравимата нощ на зрелостния бал. Ние ще помогнем на български момчета и момичета да са щастливи и да се чувстват еднакви с всички в тази нощ. Децата са най ценното на този свят, иначе за какво живеем”, категорични са красавиците.

  Този път наградите ни не са корони, ленти, пари, козметика и слава. Нашата награда е усмивката, която сме предизвикали с делата си, казва Мис България Ана Иванова. Тя е щастлива защото само за месец е подкрепена от плеяда титуловани красавици – Ваня Пенева – Мис България 2011, Юлия Юревич – Мис България 2007, Дони Василева – Мисис Баба 2015, Мариана Маринова – Мисис България 2007, Александра Иванова – Мисис България 2013 , Ради Орцева Мисис България 2014, Вики Божилова Мисис България 2013.

  „Още по-ценна е подкрепата, която получава “Дари усмивка”, от приятелите си, от непознати – собственици на магазини за облекла и обувки, както и от кметове, без които трудно ще разберем къде има най-належаща нужда от сбъдване на мечтата за абитуриентския бал”, коментира Ана Иванова.

  Повече информация за инициативата можете да намерите тук. 

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg