• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Обиколка на забележителности носи награди
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  obikolka

  Игра с атрактивни награди обявиха Община Варна и Туристическият информационен център в началото на летния сезон. Целта е да се посетят шест забележителности, а периодът, в който това трябва да се случи, е от 1 май до 15 май тази година. В списъка са включени Археологическият музей, Градската художествена галерия „Борис Георгиев”, аквариумът, Музеят за история на Варна и малките и големите Римски терми.

  Участниците трябва да съберат шест печата върху специално картонче, което може да се намери във всеки от обектите, както и в Туристическия център. Печатите върху него се поставят само от служителите на място. Участниците трябва да напишат върху картончетата име, рождена дата и телефон за контакт и да ги пуснат в някоя от кутиите, които ще намерят на място. Редът за посещение е без значение.

  Участието не е обвързано с каквато и да е покупка. Всеки има право само на едно участие (едно картонче), а ако иска да увеличи шанса си, може да каже на приятели също да участват, тъй като всички награди са групови (за двама души), за да се споделят с близък човек.

  Уикенд за двама all inclusive в хотел на Златни пясъци, вечеря за двама във винарна, ваучер за двама в акваполиса в курорта, ваучер за двама за морска разходка с кораба „Пинта Варна“, два билета за аудиовизуалния спектакъл „Легенди за Аладжа манастир“, билети за кино и театър, са част от наградите, които очакват учаснтиците.

  Победителите ще бъдат обявени в 19 часа на 15 май на входа на Морската градина. Право на участие имат всички жители и гости на Варна с изключение на организаторите.

  Към събитието във Фейсбук»

  Карта на обектите в игратаkarta

  2 коментара

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg