Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Фитнес маниаци показват мускули на Златни пясъци
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

Фитнес фестивал (2)

Фестивал обещава много движение, емоции и забавления, както и вечерни партита

Над 350 души ще участват в Международния фитнес фестивал България 8 (iFCB 8), който ще се проведе от 6-и до 8 май в к.к. Златни пясъци. Фестивалът ще предложи на участниците и публиката много движение, емоции и забавления.

Предстои да видим 30 групови класа, 40 инструктори, открита сцена, занимания на плажа, уъркшопи и обучения, както и вечерни партита.

Презентатори от Аржентина, Румъния, Турция, Италия, Испания, Германия и България ще показват новостите в атрактивния спорт.

За първи път на iFCB 8 ще се състои състезание “силно тяло”, в което всеки приятел на фитнеса ще може да премери сили с конкурентите в бицепсово сгъване и лицеви опори, а най-способните ще се сдобият с титлата Мис и Мистър “Силно тяло” на iFCB 8.

Zumba Twins, първите и уникални Зумба близнаци мъже, идват от Германия, за да направят запомнящ се клас за всички фенове. Steel Programs с Фернандо Горини – Аржентина, който вече е верен приятел и 4 години не е пропускал нито едно издание на фестивала ще ни радва отново с три класа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *