Неизвестен син на Принс претендира за наследството му

Карлин Уилямс излежава наказание в щатски затвор в момента

В разделянето на собствеността на американската звезда Принс, който почина през април, се присъедини нов "наследник", който твърди, че е син на популярния Артист. Според ABC News, той е изпратил искане до адвокатите да направят експертиза, която би могла да потвърди семейна връзка.

Предполагаемият наследник се казва Карлин Уилямс, той е от Мисури и сега най-вероятно излежава присъда в затвора по обвинения свързани с оръжия, съобщава The Daily Mail.

Той твърди, че Принс е всъщност негов баща, като в същото време не е ясно защо Уилямс казва това след смъртта на певеца. Въпреки това, в документите изпратени на адвокатите на семейството на Принс, той се определя като "единственият жив законен наследник" на изпълнителя.

Най-вероятно ще бъде направена ДНК експертиза, на Уилямс ще му бъдат направени изследвания за да се сравнят с кръвната проба, която е взета от поп звездата от съда за решаване на дело в случай на точно такива претенции за родство с Принс.

Официалната информация, е че певеца няма деца. Състоянието на Принс Роджър Нелсън , който не остави завещание, се оценява на около 100 милиона долара, казва BBC News. В началото на май започна процесът за разделяне впечатляващото наследство на покойния. Официално, преките наследници са седем, сестра му Тика Нелсън, както и полу-братя и сестри. Ако не се намери доказателство за последната воля на Принс държавата ще реши как да раздели парите останали след смъртта му.

Принс бе намерен мъртъв на 21 Април в своето имение Paisley Park в Минесота. Все още тече разследване за неговата смърт. Една седмица преди да умре, той е бил хоспитализиран заради влошено здраве. Твърди се, че е страдал от грип. Въпреки това, медиите пишат, че причината за хоспитализация е свръхдоза наркотици.

Сайтът TMZ съобщава, че Принс е взел лекарството "Percocet" съдържащо упойващи вещества за облекчаване на хронична болка в тазобедрената става, която го измъчва от 2009 г. насам.