• Варна
  7°
  ясно небе
  Влажност: 41%
  Вятър: 1m/s SW
  Директорът на летището финишира успешно в първия Маратон на Варна
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit
  Снимка: Varnautre.bg Димитър Костадинов, директор Летище Варна
  Димитър Костадинов, директор Летище Варна

   

  Димитър Костадинов пробяга 16,8 км за време 2 часа 18 минути и 36 секунди

  Директорът на Летище Варна финишира успешно в първия Маратон на Варна. Димитър Костадинов бе сред 58-те преминали трасето от 16,8 км., като записа лично време от 2 часа, 18 минути и 36 секунди.

  “Моето участие в Маратон Варна бе продиктувано от това, че той бе съчетан с откриването на туристическия сезон. Все пак Летище Варна е един от основните играчи в туристическия бранш… Самата покана за откриването на сезона, която получихме, предполагаше и участие в Маратон Варна. Още повече че в него можеха да се включат и любители. Би било супер да се наложи като традиция Маратон Варна и откриването на туристическия сезона да съвпадат”, каза Костадинов пред varnautre.bg.

  Той сподели още, че все още усеща болежки и сериозна мускулна треска след предприетото сериозно предизвикателство, но няма да пропусне да участва в маратона и през следващата година.

  Димитър Костадинов Летище Варна МаратонБягането на 16,8 километра при мъжете спечели молдовецът Роман Продиус с време 53,41. След него се наредиха Йово Николов с 54,18 и Димчо Мицов с 56,11. В същата дисциплина при дамите първа стана Милица Мирчева с 01:01,53. Втора остана Силвия Дънекова с 01:03,28, а трета – Маринела Нинева с 01:08,31.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *