Танцова школа "ДЮН" кани бургазлии на своя пролетен концерт с кауза

Бургас Лайф

19-05-2016, 10:30

Автор:

Екатерина Джутева

Всичко от Автора

Още по Темата:

„Somebody to love" с хор „Милка Стоева" и танцова школа „Дюн"

Деца от няколко бургаски школи танцуват и пеят за участие в международен конкурс

Тази вечер танцова школа "ДЮН" и Брейк клуб "БЛЯК СТАЙЛ" ще зарадват бургазлии с вълнуващ пролетен концерт. На сцената ще излязат още и децата от балет „Бонбон”, балет „Руж”, хор „Милка Стоева” и клуба по спортна акробатика „Бургас”. Младите таланти ще представят на своите гости невероятните си танцови умения, ще заредят залата с много енергия, музика и положителни емоции.

Освен с гарантирано добро настроение и широки усмивки, посетителите ще могат да се сдобият и с правото да подпомогнат една сърцата кауза.

Наскоро, след напрегнати квалификации, даровитите деца от „ДЮН” спечелиха правото да представят града и страната ни на Международния конкурс World Dance Masters, който ще се проведе в края на месец май в гр. Пореч, Хърватска. Участието в него обаче е изключително скъпо и не е по възможностите на танцьорите и школата.

Средствата, събрани от продажбата на билети за пролетния концерт, ще отидат в подкрепа на младите таланти и участието им в международния конкурс. Всички присъстващи ще станат съпричастни към реализирането на една голяма мечта.

Заповядайте на 19.05, от 19:30 ч. в Дома на нефтохимика. Билети можете да закупите на място. Цена 5 лв.

Представлението се организира от танцова школа „ДЮН” и нейната ръководителка Петя Стойкова. През изминалата година те спечелиха 15 първи места и награди за хореография на национални и международни конкурси.