Бургазлия хвана крадла и я постна в социалната мрежа

Крими

20-05-2016, 15:09

Снимка:

снимка, интернет

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Джебчийката е с презиме Мустафа и е от Хасково

Мъж от Бургас хвана в крачка нагла джебчийка на ул. „Ген Гурко“. Крадлата тъкмо излизала от магазин в района, когато продавачката се развикала, че откраднали чантата й. Група бургазлии минавали наблизо и веднага заловили джебчийката. Докато чакали полицията нащракали няколко снимки и ги публикували в социалната мрежа, за да предупредят останалите хора.
„След като дойде полицията и написахме показания се оказа, че в чантата на задържаната има още много крадени вещи. Тепърва ще изяснява на кого са. Джебчийката е с презиме Мустафа и е от Хасково. Оказа се, че е обявена за издирване за други кражби в други градове. Моля, който е станал жертва на подобна джебчийска кражба тези дни, да провери в Първо РПУ дали нещата му не са там. Ако видите тази жена, пазете си вещите!!! Явно е доста чевръста и е дошла да си изкарва прехраната по друг начин. А на всичкото отгоре е била и с детето си, тъй като се обади на някой след като я хванахме, да прибере детето, че стояло само. Моля споделете това, за да може хората да са нащрек от тази. А може и някой ваш познат или приятел също да е станал жертва. Хора, внимавайте! Явно сезона за джебчийките е открит“, пише Владимир Иванов в профила си в социалната мрежа.
Арестуваната жена е на 31 години с инициали С. М. Тя задигнала два портфейла, преди да бъде сгащена от бургазлиите. По случая е образувано бързо полицейско