• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Гласуваме за най-щурите изобретатели на летателни машини
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit
  Снимка: Red Bull Flugtag
  Снимка: Red Bull Flugtag

   

  “Хидрозмей”, “Щастливи овце”, “Смърфолет” и “Хвърковата чета” сред претендентите

  45 отбора ще се включат в първото Flugtag шоу (Денят за летене) в България, което ще събере на 2 юли във Варна най-креативните изобретатели на летателни машини. Това са безапелационните щури гении, събрали се в екипи от по петима души, готови да покажат в какви крилати изобретения се превръщат мечтите за летене.

  Трите екипа, които съберат най-голяма подкрепа на страницата за гласуване и споделяния в социалните мрежи, ще бъдат заснети от Red Bull в процеса по създаване на чудатия им летателен апарат, който ще бъде разпознаваем из цялата страна.

  Гласуването за отборите ще продължи до 5-и юни и става с просто натискане на бутона „Гласувай за нас” от профила на всеки отбор в сайта на Flugtag. Освен това приканваме феновете да споделят, популяризират и коментират страниците на любимите си отбори, за да помогнат в разпространението на крилатите им идеи.

  Изборът на отбор-фаворит изглежда няма да бъде лесен, особено ако се съди по наименованията на отборите. Сред 45-те екипажа, чакащи подкрепата на аудиторията, са „Хидрозмей”, „Щастливи овце” и дори „Левитиращият слон “.

  Какво ли ще се случи, когато разперят криле наред с „Български перцъ”, „Смърфолет”, „Момината питка” , „Хвърковата чета” и още редица, заредени с креативни идеи и готовност за достигане на нови висоти в авиацията отбори? Остават десет дни, в които отборите ще очакват подкрепата на публиката.

  Вижте изобретателите в Чили

  А тук можете да ударите едно рамо на варненския отбор 404A, като гласувате за техния летящ камион
  7541be73e93279138272dde43ad518b5ed36ad6a0425899b4dd1fdd0a565da381-532x398

  Кои са те?  Екип от луди учени. Всеки с някаква магистратура, докторантура, професура, с висока температура и мозъчна акупунктура…
  …Една частица Унобтаниум създава ядрена реакция със светлинен поток, носеща двете … Зареждайки своя атомен изотонер в радиоактивен паяк… и… най-важното: “НИКОГА не облизвай лъжицата! (първи закон в химията)” 🙂 🙂 🙂

  Приятели, ударете по едно рамо! Пуснете гласа си за най-якото творение на инженерната мисъл в България…не, не, на континента…не, в света…не, в слънчевата система…аве в цялата вселена!!! Гласът от вас, срамът от нас! 🙂 ШОУТО Е ГАРАНТИРАНО!

  А това пък е щурата идея на отбора на Пристанище Варна – Летяща риба

  ALL_projects51-e1462956116349-532x398

  Още един варненски отбор – Хидрозмей –

  “Ние сме 5ма “Униката” , напълно различни и с налудничави идеи от Варна. Успяхме да обединим всичко и създадохме нов и невиждан образ на Крали Марко и Ламята Спаска .След 2ри Юли Варна няма да е същата.
  P.S. “Кацаме” в Галата.”

  hidrozmei

   

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg