• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Дуо от Чехия започва подготовка с Черно море
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Черно море - Ботев (14)

  До десетина дни стартира ремонтът на “Тича”

  Двама футболисти от Чехия ще започнат подготовка с Черно море другата седмица, научи varnautre.bg. Засега от “Тича” пазят в тайна имената им, както и на какви постове играят. Дуото ще изкара пробен период при “моряците” и едва тогава ще стане ясно дали ще им бъдат предложени договори.

  Първата тренировка на “моряците” от предсезонната подготовка стартира на 22 юни (сряда). В първите два дни от седмицата футболистите ще минат на две групи задължителните медицински изследвания през спортния диспансер.

  В същото време на “Тича” вече мислят за старта на ремонтните дейности на клубното съоръжение. Очаква се до десетина дни багерите да влязат на стадиона, за подмяна на тревното покритие. От клуба споделиха, че обновяването ще започне веднага, след като бъдат преведени гласуваните от Министерски съвет средства в размер на един милион лева. Ремонтът на “Тича” ще е на стойност 1,2 млн. лева и включва ново осветление на стадиона (800 000 лв.) и подмяна на тревното покритие на терена на стойност 400 000 лв. Останалите необходими средства над държавната субсидия ще бъдат инвестирани от клуба.

  1 коментар

  1. Boris

   Ако ги хареса Гонзо защо пък не и чехи да подсилят отбора. Повече ме радва новината за ремонта на Тича, защото след него стадиона без проблем ще си вземе лиценза.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg