• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Базар “Сръчко” събира дарения за деца в нужда
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit
  Снимка: © Pixabay
  Снимка: © Pixabay

  Всеки желаещ може да остави играчка в специален детски кът

  Базар „Сръчко“ ще събира дарения за деца в нужда от Варна. Всъщност „Сръчко“ е коледен базар, но според организаторите на най-новата креативна инициатива от сега трябва да се подготвим за светлия празник в края на годината.

  Идеята на базара е да даде шанс на хората със златни ръце, които с много любов и фантазия да създадат играчки, бижута, украса, коледни картички и много други красиви подаръци. „Сръчко“ ще ги събере на едно място, за да могат всички варненци да зарадват любимите си хора с уникални и неповторими коледни изненади. Освен това Сръчко ще подпомогне българските творци да покажат невероятния си талант пред множество хора.

  Желанието на организаторите е да подарят една незабравима Коледа освен за всички участници и гости на базара, а и за децата в неравностойно положение. Ще има специален детски кът, където всеки желаещ ще може да остави играчка. Всеки човек, който познава или знае за семейство в неравностойно положение, може да се свърже с организаторите, предоставяйки данни за контакт със съответното семейство.

  Единственото условие е семейството да е от Варна. Със събраните играчки ще бъдат подготвени подаръци за малчуганите, които ще бъдат раздадени на празника от Дядо Коледа, след специално подготвено от организаторите на Сръчко представление.

  3 коментара

  1. Valia

   Здравейте,
   Бихте ли написали къде се намира Базар “Сръчко” за да можем да оставим играчки. Благодаря!

  2. Srachko

   Здравейте
   Коледния базар Сръчко ще се проведе в периода от 1 до 31 декември във ФЕСТИВАЛЕН И КОНГРЕСЕН ЦЕНТЪР – ВАРНА. Всеки желаещ да дари играчки ще може да дойде и да ги дари в специално пригодения детски кът на панаира.

   Към момента върви записване за изложители за базара, както и записване за децата в нужда.

  3. Иглика

   Ще има ли такава кауза и тази година?

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg