• Варна
  8°
  тъмни облаци
  Влажност: 57%
  Вятър: 7m/s SE
  Там, където се срещат природата и градът
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  “Акварел Резиденс” предлага удобство и уют в борова гора на минути от центъра на Варна

  Ако имате малки деца, животът в мечтана къща сред природата е проблем – поликлиника, училище, приятели. Ако пък сте на възраст – градът също предлага своите неизменни удобства. Ако още нямате деца – ще ви се искат повече кино, театър и купони. А така ви е писнало от бетонни джугли и задръстени улици…

  Решението? Акварел Резиденс: хармонична и спокойна среда, на която можете да се наслаждавате целогодишно. Тук боровата гора Ви обгръща така, сякаш сте в планински курорт, докато всъщност сте на 15 минути с кола от центъра на Варна.

  IMG_8552Aquarelle 07-322

  Моето първо впечатление ли? Когато минах през портала на комплекса, съвсем инстинктивно започнах да шепна – нямаше как да наруша тишината и хармонията, които царят в двора. А след това видях “паркинга” за тротинетки пред единия от входовете. И таблото с мили съседки обяви и поздравления. И безапелационния правилник за вътрешния ред. И сложената в рамка първоначална идея (ако идеите изобщо могат да имат рамка), сякаш на шега нарисувана с акварел от инвеститора. А след това ме покори езерцето и гладките камъни по дъното му, подходящият за плуване закрит басейн и изобщо нямаше нужда да влизам в някой от апартаментите, за да видя гледката…

  Aquarelle 07-029Aquarelle 07-094  Aquarelle 07-084Aquarelle 07-048

  Безспорно важните неща като изолация, вид на дограмата, оптичните връзки и т.н. са…. важни, но детайлите са тези, които те карат да разбереш, че тук е твоят дом. А в “Акварел” детайлите са всичко.

  Комплексът се намира в кв. Бриз, но не в онази презастроена част над пътя за Златните, а току до Паметника с криле на богинята Нике. На 20 минути пеша от плажа. В близост до комплекса има училища, търговски центрове, магазини и заведения.

  Aquarelle 07-038 Aquarelle 07-060

  Акварел Резиденс се състои от три части –  Акварел 1, Акварел 2 и Акварел 3. Предлага жилища от 55 до 210 кв.м. с една, две и три спални с гледка към Варненския залив и/или боровата гора.

  Сградите са заобиколени от високи борови дървета, расли на това място над половин век.

  Aquarelle 07-075Aquarelle 07-246

  “Запазихме почти всички над 300 дървета в парцела, това наложи да нагодим архитектурата според тях, но успяхме”, разказва инвеститорът Пламен Андреев.

  Дърветата, под които винаги има плътен килим от борови иглички и шишарки, носят прохлада през лятото и настроение през зимата. Вътрешните дворни пространства са богато озеленени, оформени са с клинкер, камък, дърво и водни ефекти.

  Aquarelle 07-214

  В комплекса има различни зони за спорт и релакс – детски площадки на открито и от естествени материали, вътрешен басейн, фитнес и сауна, зали за игра, кафене с фреш-бар. До СПА зоната и фитнеса в комплекса можете да отидете по пантофи и да свалите целия стрес от себе си. Тук помещенията са с естествено осветление през английски двор и с гледка към вътрешния парк. И най-хубавото е, че има кой да се грижи всичко това да работи и да изглежда винаги перфектно!

  Aquarelle 07-051Aquarelle 07-185Aquarelle 07-192Aquarelle 07-179Aquarelle 07-194

  Жилищата в Акварел Резиденс се предлагат по БДС, но  дизайнерите на “Планекс” дадоха воля на въобръжението си, за да Ви покажат как би изглеждал бъдещият Ви дом.

  Aquarelle 07-138Aquarelle 07-174Aquarelle 07-158Aquarelle 07-162Aquarelle 07-132Aquarelle 07-173

  Всеки апартамент се издава с инсталирана климатична мултисплит система, домофонна система, оптични връзки за интернет и TV. Монтираната PVC дограма е с нискоемисийно К-стъкло и пълнеж от инертен газ, което подобрява значително енергийната ефективност на жилището. Фасадата на сградата е топлоизолирана с EPS 8 см. Комплексът е от затворен тип с 24-часова портиерска служба и видеонаблюдение. Електронна система осигурява контрол на достъпа.

  Aquarelle 07-111

  Няма нужда да го обясняваме. Елате и вижте сами: Акварел Резиденс се отличава с комфортна среда за живот – високо качество на строителството, модерна архитектура, богато озеленяване, зони за спорт и развлечения, места за забавления и игра на децата, цялостна поддръжка и управление на комплекса.

  Aquarelle 07-200Aquarelle 07-096Aquarelle 07-095Aquarelle 07-032Aquarelle 07-017 Aquarelle 07-127

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg