• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Варненски кикбоксьори с онлайн тренировка на живо
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  вокил

  С онлайн тренировка на живо ще зарадва феновете един от водещите варненски клубове по кикбокс и муай тай -СК ВОКИЛ. Тренировката ще бъде по кикбокс в стил К1 и ще бъде проведена от председателя Галин Димов съвместно с помощник треньора на клуба Петър Петров. Всеки, който желае може да проследи какво се случва на живо чрез онлайн връзката във фейсбук страницата на клуба, която ще бъде достъпна от 19 часа днес. За тези, които желаят да присъстват лично, тренировката ще бъде напълно безплатна и те ще получат възжможността да тренират с едни от най-добрите състезатели в града и да бъдат обучавани от квалифициран треньор в областта.

  „Макар, че през лятото залите не са препълнени с желаещи да тренират ние решихме да направим тази тренировка онлайн, за да дадем възможност на по-срамежливите от вас, на тези, които се чудят дали този спорт е подходящ за тях, дали ще издържат, да дойдат в залата. Вярвам, че това, което ще ви покажем ще ви хареса и по този начин ще успеем да накараме голяма част от вас да започнат да спортуват“, казва Галин Димов.

  „Ще ви покажем една малка част от нашият тренировъчен процес, за да придобиете представа за началото, продължителността и интензитета на подобен вид тренировки. Ако решите да дойдете лично ще ви обърнем специално внимание и ще ви научим на основни техники от ударите и начините за защита от тях И друг път сме показвали, че точно ние сме иноватори в областта и досега винаги сме успявали. Смятам, че и сега ще се получат нещата и ще се радваме на голям интерес“.

  За тези, които желаят да присъстват на място е добре да си носят спортен екип (къси гащета, тениска и чисти обувки за лата или могат да тренират и боси както по-голямата част от трениращите в залата).

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg