• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Новолуние в Лъв: Да бъдем верни на себе си!
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Новолуние в Лъв_дете

   

  В 23:43 ч, малко преди полунощ, на 2-ри срещу 3-ти август, настъпва най-царственият период в годината, отбелязан от Новолунието в Лъв. Време е да се порадваме на зрелите плодове на лятото, както и на аплодисментите и признанията, с които очакваме да бъдат посрещнати плодовете на собствената ни себереализация. Времето на светския блясък, радостта от споделените успехи, почивката и забавленията. Време, в което е не само уместно, а дори препоръчително, да станем отново деца, изпълнени с очарование от красотата и блясъка на света.

  Лъв е огнен, но неподвижен знак и обикновено в този период не сме настроени за промени, а енергията на огнената стихия е насочена по-скоро към изява на постиженията и утвърждаване на статуквото. Придобиването и разпределението на авторитет и влияние, както и личната ни самооценка и ресурсите, чрез които упражняваме влияние върху околните, ще бъдат водещ принцип в месеца, в който Сатурн възстановява обичайния си ход и тръгва директно по зодиака. Лъв ще зададе тона на собствените ни възприятия и мотивите, които ще ни провокират към действия или напротив – към отказ от досега поддържана линия на поведение. А това означава, че еднакво успешно можем да бъдем подвластни на добродетели като благородство, щедрост и лично достойнство или да се увлечем във водовъртежа на собствената си арогантност и себелюбие.

  Бъдете изключително внимателни относно преценките и постъпките, мотивирани от собствените ви емоционални усещания и реакции през този месец. Сега те могат да бъдат грандиозно оптимистични или обсесивно драматични, но най-вече – съвсем нереалистични. Август със сигурност ще подложи на проверка чрез изпитания и конфликти интимни, приятелски и делови партньорства. За да съхраним тези, на които държим, ще бъде нужно да се съгласим на компромис и промяна. С нещо ще трябва да се примирим или от нещо да се откажем, тъй като досегашните форма и правила не могат повече да обслужват устойчивостта във взаимоотношенията.

  Затова си струва да бъдем внимателни и отговорни във вълшебната нощ на Новолунието. Да си обещаем да бъдем сърдечни, но не и наивни, да черпим с пълни шепи от лъвското въодушевление, без да губим чувството си за мярка, да си пожелаем да дадем израз на любовта си, а не на зависимостта си от някого и от желанието да го притежаваме. А също и да съхраним и излъчим благородството и достойнството си. Ще разполагаме с подкрепата на Вселената, ако решим да отхвърлим всички онези ограничения, които ни пречат да бъдем себе си и да изразим индивидуалността си. Това е повече от достатъчно, за да получим желаното признание от околните и то няма да закъснее.

  И ако успеем да уловим жизнерадостното настроение на палавото дете, което Новолунието в Лъв пробужда във всеки от нас, няма да ни бъде трудно да се потопим в празничното великолепие на зрялото лято, независимо от това какви предизвикателства ще ни предложи то. Новолунието в Лъв позволява и дори изисква концентрация на енергия в личната себереализация. Време е да използваме да постигнем повече самоувереност, използвайки онези качества и ресурси, които формират нашата индивидуалност. В този момент можем да осъзнаем какво именно ни прави уникални и неповторими. Доверете се на себе си, на своята интуиция, на собствената си ценностна система и житейска философия. Бъдете верни на своите принципи, своите цели, своите нужди и своите желания. Не се сравнявайте с другите, сравнявайте се със себе си – с онова, което сте били преди и сега, и най-вече – което искате да бъдете. Защото именно личното утвърждение и благородният блясък на човека, съзнаващ личната си власт като божествено създание, са най-важният принцип, който се проявява в зодиакалния знак Лъв. Човекът, който с Воля и Любов става творец и придобива власт над света около себе си, по подобие на своя Създател.

  АСТРОБЛОГ 

  Световните събития през погледа на астролога

  lioni-2Елена Пенчева е консултант по астрология. Дипломиран рекреативен специалист и бахов терапевт.

  Астрологичната наука не разполага с готови отговори и решения, но разполага с инструментариум посредством който дава ориентир и посока в моменти на важни житейски, бизнес и лични решения. Тя е ключ за вратата към личното щастие.

  Контакти: 088 7302268, hellenabonum@abv.bg
  Facebook: AstroNews

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg