• Варна
  7°
  тъмни облаци
  Влажност: 65%
  Вятър: 4m/s ENE
  Военни кораби на Морска гара – отворени за посещение
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Тактическо учение на ВМС в Черно море (28)

  Развлекателна програма на пристанището ще зарадва през почивните дни варненци и туристи. Днес от 10:00 ч. до 15:00 ч. отворени за посещение в района на Морска гара ще бъдат кораби от състава на Военноморските сили.

  За нормалното провеждане на събитията, достъпът до паркинга в зоната ще бъде напълно ограничен за моторни превозни средства от 06:00 ч. в неделя.

  В неделя от 09:00 ч. в зоната на Морска гара – Варна ще започне ритуал по тържественото вдигане на флаговете на корабите от ВМС, последван от военен ритуал по присвояване на първо офицерско звание на випускниците на ВВМУ “Н.Й.Вапцаров”. Гражданите и гостите на Варна ще имат възможност да разгледат кораби от състава на Военноморските сили от 12:00 ч. до 15:00 ч.

  В понеделник от 21:00 ч. в зоната на Морска гара започва концертът за празника на града. На сцената ще излязат Славин Славчев, Група PIF, Деси Добрева, Поли Генова и група LaTiDa, Мария Илиева, Криско, 100 кила. Предвидено е и лазарно шоу. Водещ на програмата ще е Део. Традиционните празнични илюминации са с начален час 23:45 ч.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg