• Варна
  10°
  ясно небе
  Влажност: 70%
  Вятър: 6m/s ESE
  Зов за помощ! 10-годишно дете се нуждае от инвалидна количка
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  zov2
  10-годишно девненче с детска церебрална парализа се нуждае временно от инвалидна количка, с която майка му да го извежда навън. Само за месец Емануил Стоилов е претърпял две операции и лежи вкъщи, защото не трябва да товари импланта в крачето си. От дирекция “Социално подпомагане” са й отказали съдействие, но изрично помоли това да не бъде огласявано.

  zov3Майката на момченцето, Пепа Жечева, сега разчита на милосърдието на своите съграждани, за да може детето й да бъде разхождано навън и да не се залежава. Жената не иска пари, а просто количка. В петък на Емо ще му бъдат премахнати конците от операцията и след това лекарите препоръчват да излиза на открито.

  Всеки, който разполага с количка и може да я предостави за временно ползване на семейството, да пише на Pepa Jecheva в социалната мрежа Facebook

  Въпреки затрудненото материално положение на семейството, Жечева наскоро откликна на призив в социалната мрежа и осинови малко кученце от котило, което беше захвърлено в Девня. Сега малката Моли е неизменен другар на Емануил.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg