Линдзи Лоън иска селфи с Путин и половин милион за интервю

За да посети родината на бившия си годеник и да даде интервю, актрисата е поискала частен самолет, половин милион, едногодишна виза и среща с Путин

Американската актриса Линдзи Лоън е поискала да се срещне с руския президент Владимир Путин като част от договорката ѝ да участва в руско токшоу, заявиха организаторите на предаването, потвърждавайки информации от медиите в САЩ.

Андрей Малахов, водещ на популярното руско токшоу „Нека говорят” („Пусть говорят”), заяви късно снощи пред руския сайт LifeNews, че Лоън „наистина е решена да се срещне с руския президент”.

„Не зная какво точно иска да дискутира с него – спасяването на амурските тигри или проблемите на наркозависимите”, добавя иронично Малахов.

Американският сайт TMZ пък по-рано съобщи, че актрисата е изпратила на руската телевизия „Първи канал” списък с исканията си, за да участва в тяхното шоу, включително и среща с Путин.

Освен това тя е поискала да се снима с него и да пътува с частен самолет, едногодишна виза и нереалистично висок хонорар (500 хиляди паунда).

„Аз също искам да печеля по 80 милиона годишно и да вечерям с кралицата, но трябва да правим разлика между мечти и реалност. Трябва да гледаме трезво на нещата, не като Линдзи Лоън”, поясни Малахов.

По-рано вчера говорителка на телевизионния канал обяви, че са водени преговори с американската кинозвезда за участие в токшоуто на Малахов, но условията ѝ още не са били договорени, а според TMZ те „не отговаряли на реалността”.

От „Първи канал” са искали да интервюират Лоън относно връзката ѝ с родения в Русия милионер Егор Тарабасов (син на московски бизнесмен), когото тя обвини в изневяра и опит за убийство.

Въпреки трудните за изпълнение изисквания на Лоън, продуцентите на шоуто са решили да не се отказват от участието на Лоън и все още чакат съгласието й.

- Не губим надежда до последно. Утре тя ще се събуди в различно настроение и може би ще промени своите желания.

Путин вече се е срещал с холивудски звезди като Леонардо ди Каприо, с когото обсъждаха защитата на тигрите през 2010 г,, но по-късно не успя да организира среща с британския певец Елтън Джон, за да обсъдят правата на хомосексуалните.