• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Европейската хандбална федерация благодари на Варна за шоуто в “Конгресна” и Камчия
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Европейско първенство по хандбал във Варна (19)

  Вижте какво пишат ръководителите на европейския хандбал

  Шефовете на Европейската хандбална федерация изпратиха писмо до организаторите на европейското първенство по хандбал до 18 години в зала „Конгресна” на двореца и Камчия, с което благодарят за перфектната организация на шефа на родната централа Росица Бакърджиева и Росен Добрев. Писмото е подписано от шефа на EHF Жан Брио и генералния секретар Майкъл Видерер.

  Както е известно, председател на организационния комитет на престижното събитие беше президентът на ХК Спартак Росен Добрев, член на УС на Българската федерация по хандбал.

  Ето какво пишат ръководителите на на европейския хандбал:

  “Уважаема г-жо президент, от името на изпълнителната комисия на Европейската федерация по хандбал ние бихме искали да благодарим на Българската федерация по хандбал за организацията на първенството.

  ЕHF и всички участници в шампионата биха искали да изразят благодарност към Българската федерация по хандбал и организационния комитет на първенството не само за тяхната всеотдайност към събититето, но също така за всяка стъпка, която те са направили, за да протече това първенство успешно, и за гостоприемството на европейското хандбално семейство.

  Позитивният резултат от това събитие не би бил взъможен без поверяването му на Българската федерация по хандбал, която като местен организатор показа едно топло посрещане на Европейската федерация по хандбал и 11-те национални делегации във Варна и Камчия.

  Отново, от името на Европейската федерация по хандбал, и от Хелга Магнусдотир и Сандор Андорка като нейни представители, искаме да благодарим за вашето съдействие. Бихме искали да предадем нашата благодарност към местния организатор и служителите във Варна и Камчия.

  Надяваме се вбъдеще отново да работим заедно и Ви изпращаме най-добри пожелания!

  Хандбал

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg