• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Мъж си “набра” цветя от гробищата
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

   

  крадец на цветя

  Кощунството е заснето от една от камерите, монтирани на територията на гробищния парк

  Мъж на средна възраст си събра цветя, оставени пред урни на покойници на централните варненски гробища, посред бял ден. Кощунството е заснето от една от камерите, монтирани на територията на гробищния парк. Мъжът, който видимо е добре облечен, паркира автомобила си пред стената с урните.

  Сяда на поставената пейка и си взима цветя, оставени пред една от урните. Следва кратка разходка пред стената и отново избор на цветя, оставени пред урна на покойник. След като си е подбрал няколко свежи китки, мъжът оставя цветята на задната седалка на колата си и отново седя на пейката.

  В този момент по алеята се задава пешеходка. След преминаването й крадецът на цветя се качва в автомбила си и потегля.

  „Както се вижда на клипчето, този господин дойде да си набави безплатно цветя от гробищата (интересно за кого ли направи букета). Никога не е късно да станеш за резил“, възмущават се от „Обреди“, които разпространиха клипчето в социалната мрежа.

  „Дано повече хора го познаят този “цветар”, защото и дрешките му са хубави и колата му 2-3 годишна. Срам! В момента се подава жалба в РПУ“, допълва представителка на дружеството.

  1 коментар

  1. НИКОЛОВА

   Много са безбожниците-то какво ли не крадат от покойниците-даже и последно кутия с цигари…дано с камерите бъдат уловени. За управата на гробищния парк-похвала!!!

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg