• Varna
  -1°
  ясно небе
  Влажност: 100%
  Графа, Мария Илиева и P.I.F. пеят за децата от Карин дом
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Карин дом

  Събраните от фестивала “Усмихни се. Карин дом” средства са предвидени за запазване на двете терапевтични групи

  Графа, Мария Илиева, P.I.F. и Тутурутка подкрепиха каузата на благотворителния семеен фестивал „Усмихни се. Карин дом“, който започва днес в морската столица. Графа, Мария Илиева и P.I.F. очакват фенове и съмишленици на 24 септември, а ден по-рано гостите ще забавляват актьорите от Тутурутка.

  Второто издание на фестивала, който миналата година събра сумата от 29 000 лв. в подкрепа на Карин дом, си поставя за цел да предложи на посетителите забавления за цялото семейство в дните до 25 септември.

  Забавленията отново са разделени по интереси така, че никой от семейството да не скучае. Дамите ще имат възможност да купят вкусни и здравословни продукти от щандовете на Фермерски пазар.

  Карин дом

  Татковците пък отново ще се радват на хубава бира, а този път селекцията ще е наистина богата. За първи път във Варна в рамките на фестивала ще може да станете част от среща на български крафт пивовари. Така наречените „занаятчийски бири“ се произвеждат в малки серии от натурални продукти, по-голямата част от тях са нефилтрирани, непастьоризирани и с натурални газировки.

  На изложението ще бъдат представени и много специални серии с подправки, с различни видове култури като лимец, както и такива, приготвени от много редки и скъпи видове хмел, гарантиращи уникалния им вкус.

  Фестивалът ще включва също надуваеми атракциони, занаятчийски пазар с уникални аксесоари и предмети за дома, барбекю зона и много забавления за децата като кулинарна работилничка, йога уроци, английски език, рисунки за лице, роботика и още много други, които най-малките може би ще опитат за първи път.

  Входът е срещу дарение от 2 лв. в трите фестивални дни и 5 лв. за специалната съботна вечер с участието на Графа и Мария Илиева. Събраните от Фестивала средства са предвидени за запазване на двете терапевтични групи в „Карин дом”, открити през последната година, както и за подпомагане програмата за ранна интервенция и бъдещо развитие на деца с увреждания.

  Карин дом2

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *