• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Порой и градушка наводниха Варна
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Снимка: © Varnautre.bg

  Снимка: © Varnautre.bg

   

  Порой и градушка с големина на грахово зърно наводниха Варна. Мощната дъждовна буря, придружена с гръмотевици, се разрази около 18 часа. За минути булевардите и улиците се превърнаха в реки, а покривите на сградите побеляха.

  Снимки: © Varnautre.bg

  За паднали градушки сигнализираха жители на кв. “Младост”, района около Централния пазар, Западната промишлена зона и вилните местности на север от града.

  Снимка: Facebook/ Мариана Йорданова Димова
  Снимка: Facebook/ Мариана Йорданова Димова

   

  Двата автоподлеза на бул. “Левски” са пълни с вода, като в единия от тях има и закъсала кола. По целия булевард има спрели автомобили. Отводнителното дере на “Евлоги Георгиев” прелива и по булеварда, алармират граждани. Наводнени са мазите, гаражите и партера на жилищна кооперация в района.

  Снимки: Гражданинът-репортер

   

  Наводнени са приземни етажи и търговски обекти на различни места, а движението в града е силно затруднено. Дъждът продължава и в момента, а според синоптиците валежи са възможни и утре. В първия работен ден от седмицата в страната ще проникне хладен въздух, а температурите ще се понижат, като максималните ще бъдат между 16 и 21 градуса.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg