• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Откриват школата на Черно море – Тича в неделя с грандиозно шоу
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  cherno-more

  Партньор на подрастващата формация на варненци е Асоциация “Докосни дъгата”, а огромна помощ за нея предоставят баскетболните близнаци Деян и Калоян Иванови

  Баскетболният Черно море-Тича ще направи грандиозно откриване на детско-юношеската си школа тази неделя (2 октомври). Директор на академията ще е старши треньорът на мъжкия отбор Спас Натов.

  Партньор на подрастващата формация на варненци е Асоциация “Докосни дъгата”, а огромна помощ за нея предоставят баскетболните близнаци Деян и Калоян Иванови.

  Откриване ще е в 17 ч. в зала “Христо Борисов”, а водещи ще бъдат популярните журналисти от БНТ Камен Алипиев и Сашо Йовков. За настроението на публиката ще се грижат Мариана Попова, Ангел, който е популярен от дуета си с Моисей, Бате Енчо и актьорът Веселин Плачков.

  Талантите от отборите до 10, 12 и 14 години ще направят демонстративмни мачове помежду си. Такъв ще има и по баскетбол в инвалидни колички, като Черно море-Тича ще си партнира със СКХУ Варна 2010.

  “Общината ни помогна много по отношение на комуникацията с директори по училищата, създаване на групи по училищата на територията на Варна. Помогна ни по отношение на финансирането на дейността на клуба в посока ДЮШ”, коментира изпълнителният директор на клуба Борис Стоянов.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg