• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Пушачи “обличат” цигарите заради ужасяващите снимки
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit
  Снимка: Дарик радио
  Снимка: Дарик радио

   

  Пушачи „обличат” кутиите с цигари със специално произведени за това картончета, за да не гледат ужасяващите снимки. Новият артикул е алтернатива на табакерата, но в пъти по-евтин – 30 стотинки. Ползва се многократно, като се нахлузва плътно по нелицеприятната част от опаковката.

  Картончетата са в магазините от 2-3 дни и вече се радват на невероятен интерес, казват търговци от Пазарджик. Повечето са ги търсили в складовете целенасочено и упорито, след като са имали десетки запитвания от купувачи за нещо, което да прикрие стряскащите картинки, предаде Дарик радио.

  Те определено имат въздействие, но не очакваното – спиране на вредния навик. Продавачки на цигари казват, че хора, с години пушили определена марка, се отказват от нея и купуват различна, дори да не я харесват, но в стария вид кутии. Други пък приемат някак ужасиите, но избират по-малко потресаващ фотос. Сред предпочитаните е този на бебе с биберон, от който се подава запалена цигара и предупреждение, че децата на пушачите също стават пушачи. Не е като натуралистичните тумори и разядени от некроза тъкани.

  Мнозина купуват поредната си кутия с ново картонче, така както биха я комплектовали с кибрит. Така, докато я изпушат, виждат приятни неща по избор – морски пейзаж, знойна красавица, зелени планини, яки мотори, играещи пламъци, очарователни котета, пъстри цветя или целувки от начервени устни.

  Понеже картончетата са нова стока и са хит, собственици на малкото магазини, които ги имат, не издават откъде зареждат. Безспорно е обаче, че производителят има блестящ бизнес нюх. Той взривява пазара в подходящия момент с нещо съвсем просто за изработка, ефективно за употреба и струващо толкова, че почти всеки да е склонен да го купи, при това неведнъж.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg