Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Вкараха най-грозните, но най-удобни обувки – кроксовете, в ревю
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit
Снимка: badu.bg
Снимка: badu.bg

 

В рамките на Седмицата на модата в Лондон, по време на ревюто на Кристофър Кейн, вместо обичайните обувки на ток, публиката имаше удоволствието да наблюдава кроксове. Известният със своя авангарден стил дизайнер реши да съчетае прекрасното със странното.

Британецът използва не изискани обувки или ботуши, а груби и невзрачни кроксове в новата си модна линия пролят/лято 2017. Тази смела крачка бе възприета от критиците нееднозначно. От една страна, на женствените поли и дантелени рокли им отиват пантофки, а от друга са кроксовете – оригинално декорирани и по-комфортни. Ще станат ли кроксовете популярни през следващата пролет, това ще покаже времето. Тези на Кейн са украсени с полускъпоценни камъни.

Кроксовете са едни от най-грозните, но и най-удобните обувки в света. Crocs са изработени от патентован материал, който се напасва по формата на крака и е устойчив на бактерии и миризми. Те имат вентилационни отвори, през които въздухът преминава и по този начин се запазва комфорта на краката. Друго предимство е, че чехлите се поддържат много лесно и не се хлъзгат. Crocs са считани за най-удобните обувки в света. Те се произвеждат в широка гама цветове, като моделите Beach и Cayman са достъпни в над 20 цвята.

Crocs са предпочитани най-вече от хора, които трябва да прекарват голяма част от деня прави, а и се чистят лесно. Въпреки не особено добрият си външен вид, Crocs имат много известни почитатели като Никол Епълтън, Джак Никълсън, Ал Пачино, Мат Деймън и др.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *