Цветанов в Аксаково: Изборът на Цачева и Манушев ще гарантира стабилността на България

По думите му, кандидат-президентската двойка на ГЕРБ е най-достойната в президентската надпревара, защото Цачева и Манушев са запазили човешкия си облик

Успехът ни на президентските избори ще даде гаранция за стабилността на България така, както местните избори през 2015 година дадоха гаранция за стабилността на правителството. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред жителите на Аксаково. По думите му, кандидат-президентската двойка на ГЕРБ е най-достойната в президентската надпревара, защото Цачева и Манушев са запазили човешкия си облик. „Цецка Цачева винаги се е отнасяла с респект към хората, а Пламен Манушев е истински патриот. Ние не говорим срещу опонентите си, защото вярваме, че разделителните линии, които се чертаят сред обществото, трябва да спрат“, подчерта Цветанов. Той изрази радостта си от присъствието на студенти от Амстердам, Мадрид и Варна, които заявиха ангажираността си да работят за кампанията на Цецка Цачева и вицеадмирал Манушев както в България, така и в чужбина.

Вицеадмирал Пламен Манушев заяви, че България се нуждае от обединение в името на националните интереси. „Президентската институция трябва да отстоява националните идеали, върховенството на закона, диалога между институциите. Ние с Цецка Цачева ще го постигнем. Ако изберем първата жена президент това ще бъде исторически момент за България. Гласувайте ни доверие на 6-ти ноември с номер 17 в бюлетината“, призова жителите на Аксаково кандидатът за вицепрезидент от ГЕРБ.

Областният координатор на ГЕРБ и кмет на Варна Иван Портних бе категоричен, че Цецка Цачева и Пламен Манушев са достойни и подготвени хора, които ще работят в интерес на всички български граждани.

Кметът на Аксаково Атанас Стоилов заяви пред присъстващите, че силата на ГЕРБ е в доверието, което получава от хората. “В Аксаково БСП имат двамата съветници, а ние имаме 12. Всички знаем, че всяка част от самолета е десет пъти по-малка от съставните части на кораба. Само торбината на кораба не може да се сравни с главния двигател на самолета. Аз съм убеден, че силният екипаж на ГЕРБ ще победи още на първи тур на президентските избори“, заяви Стоилов. Кметът подари на Цветан Цветанов и вицеадмирал Манушев моряшки фланелки и им пожела:“7 фута под кила!“ Това е традиционен моряшки поздрав, който означава пожелание за спокойни води,  да няма подводни камъни.